Stage Recruitment

Toezichthouder Civiele Techniek

Valkenswaard of Vucht | 32 - 40 uur | Ingenieursbureau

Over de functie

Als toezichthouder civiele techniek bij ben je betrokken bij de realisatie van een groot aantal mooie uitdagende infrastructurele werken in het zuiden van Nederland. Vanuit je functie houdt je (dagelijks) toezicht en zie je erop toe dat een project volgens de vooraf vastgestelde kaders, kwaliteitseisen en contractstukken wordt uitgevoerd. Gezamenlijk met de directievoerder vorm je de directie welke de uitvoering tot een goed eind moet begeleiden.

Vanuit je rol als toezichthouder neem je deel aan bouwvergaderingen en leg je de afspraken vast in bouwverslagen. Je zorgt ervoor dat de (bestek-)administratie op orde is, onderhoud contact met de opdrachtgever, nutsbedrijven, aannemer(s), burgers en andere belanghebbenden. Tevens verzorg je, in samenwerking met bijv. de directievoerder, voorlichtingen in de vorm van informatieavonden of inloopmiddagen. De financiële voortgang, budget bewaking en het toezicht op meer- en minderwerk behoort eveneens tot je werkzaamheden.


Over jou

  • Je werkt graag in een informele werksfeer.
  • Je hebt kwaliteit hoog in het vaandel staan;.
  • Je hebt een afgeronde opleiding MTS/HTS civiele techniek.
  • Bij voorkeur heb enkele jaren werkervaring in het vakgebied (adviesbureau, overheid of aannemerij).
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden heeft en hierin onze opdrachtgevers goed kan vertegenwoordigen.

Wat je ervoor terugkrijgt

Onze opdrachtgever is een vertrouwde naam in de regio Limburg en omstreken als het aankomt op GWW oplossingen. RA Infra levert een totaalpakket aan diensten. Van verkeersadvies, tot bemiddeling tot directievoering. Het ingenieursbureau is onafhankelijk en dus niet gelieerd aan aannemers of andere partijen.

Je komt te werken vanuit het kantoor in Valkenswaard en/of Vught, waarbij er altijd wordt gekeken op welke wijze zo efficiënt mogelijk invulling gegeven kan worden aan jou werkzaamheden. Het team waarbinnen je gaat fungeren kent leeftijden van 20 tot 60 jaar oud, waarbij gemiddeld tussen de 8 en 15 personen op kantoor aanwezig zijn.

En verder:

✅ Een bovengemiddeld salaris.

✅ Een uitgebreid pakket aan gunstige secundaire voorwaarden

✅ Leuke team uitjes.

✅ De kans om door te groeien in verschillende functies.


Je werkplek

In de afgelopen 20 jaar is dit kleinschalige ingenieursbureau, wat hoofdzakelijk betrokken was bij het opstellen van RAW bestekken en bijbehorende bestektekeningen, uitgegroeid naar een advies- en ingenieursbureaubedrijf wat opdrachtgevers volledig adviseert en ondersteunt vanaf de eerste initiatieven tot en met de daadwerkelijke uitvoering buiten. De werkzaamheden worden uitgevoerd vanuit vestigingen in Valkenswaard, Sittard en Vught.


Interesse?

Is deze functie op jouw op het lijf geschreven? Neem dan contact op met kelvin van der zwaan via 010 307 52 26 of mail naar kelvin@field-recruitment.nl. Je kunt ook reageren via het onderstaande formulier.