Stage Recruitment

BIM Modelleur Infra

Utrecht | 32-40 uur | Ingenieursbureau

Over de functie

In deze functie ontwerp je voornamelijk betonnen kunstwerken. Denk hierbij aan bruggen, viaducten, tunnels, duikers en kaders. Je doet dit in het BIM programma (Revit-Structure). Je ontwerpt in verschillende fases van de constructies (VO, DO, UO). Om deze functie goed uit de kunnen voeren, werk je nauw samen met collega constructeurs, modelleurs en projectleiders. Daarnaast heb je veel contact met met opdrachtgevers en leveranciers. 
 

Over jou

 • Je hebt een technische hbo opleiding (bij voorkeur richting civiele techniek of vergelijkbaar).
 • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring met Revit.
 • Je werkt graag aan grote en complexe projecten. 
 • Je bent communicatief sterk en hebt een proactieve houding. 
 • Je gelooft in innovatie en teamwork! 

Wat je ervoor terugkrijgt

Werken bij deze organisatie betekent dat je werkt aan de meeste spraakmakende infra projecten. Geen dag is hetzelfde en aan uitdaging ontbreekt het nooit. Jij als medewerkers staat centraal in deze organisatie en samen bepalen jullie de koers. Buiten het werk is er veel ruimte om jezelf te ontwikkelen (ook op persoonlijk vlak). Daarnaast ontbreekt het zeker niet aan gezelligheid en kun je de leukste (internationale) bedrijfsuitjes verwachten. 

 • Een bovengemiddeld salaris.
 • Een uitgebreid pakket aan gunstige secundaire voorwaarden
 • 31 vakantiedagen
 • 7% eindejaarsuitkering
 • Winstdeling
 • De kans om door te groeien in verschillende functies. 

Je werkplek

Onze opdrachtgever is een wereldwijd opererend multidisciplinair ingenieursbureau. Al sinds 1949 bedenkt Iv technische oplossingen voor vraagstukken van iedere omvang en complexiteit. Dit doen zij binnen de sectoren Industrie, Infra, Installatietechniek, Handling, Maritiem, Offshore & Energie en Water. Geen uitdaging is ze te moeilijk. Het is een club mensen met échte passie voor het vak.


Interesse?

Is deze functie op jouw op het lijf geschreven? Neem dan contact op met kelvin van der zwaan via 010 307 52 26 of mail naar kelvin@field-recruitment.nl. Je kunt ook reageren via het onderstaande formulier.