Stage Recruitment

Adviseur Geotechniek | Amsterdam, Rotterdam, Utrecht

Haarlem | 32-40 uur | Ingenieursbureau

Over de functie

Binnen deze functie werk ja aan complexe technische uitdagingen. Voor geotechnische vraagstukken werk je aan het meest optimale ontwerp. Dit doe je voor projecten op het gebied van (beweegbare) kunstwerken, waterbouwkundige constructies, waterveiligheid en droge infrastructuur, en voor verschillende typen opdrachtgevers. Door van de vertrouwde paden af te wijken creëer je nieuwe kansen en realiseer je innovaties en duurzame oplossingen.
 

Over jou

 • Je hebt een technische hbo,- of wo-opleiding (bij voorkeur richting civiele techniek).
 • Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring binnen de Geotechniek.
 • Je hebt ervaring met Inventor.
 • kennis van en ervaring met het uitvoeren van geotechnische vraagstukken binnen constructieve projecten, waterveiligheidsprojecten en infrastructurele werken.
 • Je gelooft in innovatie en teamwork!
 • Je bent bereid om te werken vanuit verschillende locaties.

Wat je ervoor terugkrijgt

Werken bij deze organisatie betekent dat je werkt aan de meeste spraakmakende infra projecten. Geen dag is hetzelfde en aan uitdaging ontbreekt het nooit. Jij als medewerkers staat centraal in deze organisatie en samen bepalen jullie de koers. Buiten het werk is er veel ruimte om jezelf te ontwikkelen (ook op persoonlijk vlak). Daarnaast ontbreekt het zeker niet aan gezelligheid en kun je de leukste (internationale) bedrijfsuitjes verwachten. 

 • Een bovengemiddeld salaris.
 • Een uitgebreid pakket aan gunstige secundaire voorwaarden
 • 31 vakantiedagen
 • 7% eindejaarsuitkering
 • Winstdeling
 • De kans om door te groeien in verschillende functies. 

Je werkplek

Onze opdrachtgever is een wereldwijd opererend multidisciplinair ingenieursbureau. Al sinds 1949 bedenken ze technische oplossingen voor vraagstukken van iedere omvang en complexiteit. Dit doen zij binnen de sectoren Industrie, Infra, Installatietechniek, Handling, Maritiem, Offshore & Energie en Water. Geen uitdaging is ze te moeilijk. Het is een club mensen met échte passie voor het vak.


Interesse?

Is deze functie op jouw op het lijf geschreven? Neem dan contact op met kelvin van der zwaan via 010 307 52 26 of mail naar kelvin@field-recruitment.nl. Je kunt ook reageren via het onderstaande formulier.