Stage Recruitment

Modelleur Infra

Haarlem | 32-40 uur | Ingenieursbureau

Over de functie

Van complexe stalen en beweegbare bruggen tot enorme sluisdeuren en andere waterbouwkundige constructies: als modelleur werk je bij Iv-Infra aan een grote diversiteit van toonaangevende projecten. Je ontwerpt met Inventor alle uitwerkingsniveaus van de stalen constructies en werktuigbouwkundige componenten. In deze functie werk je nauw samen met constructeurs/ontwerpers en andere modelleurs binnen onze organisatie. Ook onderhoud je contact met klanten en eventuele andere partijen.
 

Over jou

 • Je hebt een technische hbo opleiding (bij voorkeur richting civiele techniek of werktuigbouwkunde).
 • Je hebt een aantal werkervaring als modelleur.
 • Je hebt ervaring met Inventor.
 • Je bent communicatief sterk en hebt een proactieve houding. 
 • Je gelooft in innovatie en teamwork!

Wat je ervoor terugkrijgt

Werken bij deze organisatie betekent dat je werkt aan de meeste spraakmakende infra projecten. Geen dag is hetzelfde en aan uitdaging ontbreekt het nooit. Jij als medewerkers staat centraal in deze organisatie en samen bepalen jullie de koers. Buiten het werk is er veel ruimte om jezelf te ontwikkelen (ook op persoonlijk vlak). Daarnaast ontbreekt het zeker niet aan gezelligheid en kun je de leukste (internationale) bedrijfsuitjes verwachten. 

 • Een bovengemiddeld salaris.
 • Een uitgebreid pakket aan gunstige secundaire voorwaarden
 • 31 vakantiedagen
 • 7% eindejaarsuitkering
 • Winstdeling
 • De kans om door te groeien in verschillende functies. 

Je werkplek

Onze opdrachtgever is een wereldwijd opererend multidisciplinair ingenieursbureau. Al sinds 1949 bedenkt Iv technische oplossingen voor vraagstukken van iedere omvang en complexiteit. Dit doen zij binnen de sectoren Industrie, Infra, Installatietechniek, Handling, Maritiem, Offshore & Energie en Water. Geen uitdaging is ze te moeilijk. Het is een club mensen met échte passie voor het vak.


Interesse?

Is deze functie op jouw op het lijf geschreven? Neem dan contact op met kelvin van der zwaan via 010 307 52 26 of mail naar kelvin@field-recruitment.nl. Je kunt ook reageren via het onderstaande formulier.