Stage Recruitment

3D Ontwerper Civiele Techniek | Amsterdam

Amsterdam | 32-40 uur | Ingenieursbureau

Over de functie

Als 3D Ontwerper Civiele Techniek vertaal je globale plannen en concepten naar technisch uitvoerbare ontwerpen. Je gebruikt je civieltechnische kennis om oplossingen te detailleren en te optimaliseren. Ruime ervaring met het pakket Autodesk Civil3D is een eerste vereiste. Afhankelijk van je ambitie ben je het aanspreekpunt voor de BIM-modelleurs of ben je zelf voor een gedeelte werkzaam als BIM-modelleur.

Je komt te werken in het team Techniek Amsterdam, dat werkt aan een grote verscheidenheid aan civieltechnische projecten. Ze zijn betrokken bij de voorbereiding, het ontwerp, de engineering, de contractvorming en de uitvoeringsbegeleiding van projecten. Kortom het gehele projectproces.

 

Over jou

  • Je hebt een technische hbo,- of wo-opleiding (bij voorkeur richting civiele techniek).
  • Je hebt kennis van Civil3D.
  • Kennis van Navisworks en Infraworks is een pré.
  • Je gelooft in innovatie en teamwork!

Wat je ervoor terugkrijgt

Bij dit ingenieursbureau werk je mee aan de uitdagingen van klanten. Samen met klanten ontwerpen en ontwikkelen ze de samenlevingen en steden van de toekomst. Je krijgt bij ons de kans om mee te werken aan de meest uitdagende internationale, nationale en regionale projecten. Voortdurende ontwikkeling en als de beste begrijpen ze wat klanten nodig hebben dat blijft de basis van ons succes. Voortdurende professionele ontwikkeling is daarom een vereiste binnen dit bedrijf. Ze zorgen er elke dag voor dat jij het beste in jezelf naar boven kunt halen. Het bedrijf bestaat uit nieuwsgierige collega’s die resultaten willen zien, een toegevoegde waarde willen zijn voor onze klanten en gedreven zijn om echt het verschil te maken. Werken bij deze organisatie doe je dan ook samen. Samen met klanten, samen met collega’s. Je bent onderdeel van een dynamisch team waarin iedereen meetelt en we betrokken en benaderbaar zijn. 

  • Een bovengemiddeld salaris.
  • De mogelijkheid tot een vast dienstverband.
  • Veel vrije tijd en vakantiedagen
  • De kans om door te groeien in verschillende functies. 
  • Een studie/opleidingsbudget

Je werkplek

Onze opdrachtgever is het grootste architecten- en ingenieursadviesbureau van Europa. Met 15.000 topexperts, die beschikken over uitgebreide regionale, nationale en internationale kennis en technische expertise, werken ze aan de uitdagingen die het veranderende klimaat en urbanisatie met zich mee brengt. Ze zien dit als missie om dit altijd een stap voorruit te zijn.

In de afgelopen 100 jaar dat het bedrijf bestaat hebben ze iedere m2 van Nederland al een keer bij de kop gehad. Met deze onder- en bovengrondse kennis van Nederland, is dit bedrijf als groot, innovatief en multidisciplinair ingenieursadviesbureau uitstekend voorbereid om een belangrijke rol te spelen bij de transitie van morgen.


Interesse?

Is deze functie op jouw op het lijf geschreven? Neem dan contact op met kelvin van der zwaan via 010 307 52 26 of mail naar kelvin@field-recruitment.nl. Je kunt ook reageren via het onderstaande formulier.