Stage Recruitment

BIM Modelleur Infra | Eindhoven

Eindhoven | 32-40 uur | Ingenieursbureau

Over de functie

Als BIM Modelleur ben je verantwoordelijk voor het vertalen van globale plannen en concepten naar technisch uitvoerbare ontwerpen, al dan niet op basis van Systems Engineering. Je zet je civieltechnische kennis in om oplossingen te detailleren en te optimaliseren. Je maakt, afhankelijk van het project, de uitwerkingen met AutoCAD of Civil 3D.

Samen met projectleiders, werkvoorbereiders, adviseurs en IPM-managers werk je aan projecten die Nederland beter en toekomstbestendig maken. Hierbij kun je denken aan onder meer de aanleg en reconstructie van wegen, kades en dijken, riolering, woonwijken, bedrijventerreinen, watersystemen en alles wat daar deel van uitmaakt. Vanuit de vestiging Eindhoven werk je voornamelijk aan projecten in de regio Brabant en Limburg. Enkele voorbeeldprojecten waar ze nu aan werken zijn Snelfietsroute Tilburg – Loon op Zand, Noorderbrugtracé in Maastricht, Haverleij in ‘s-Hertogenbosch, Beekherstel De Run  en vervanging kunstwerken N273.


Over jou

 • Je hebt een technische hbo,- of wo-opleiding (richting Civiele Techniek).
 • Je hebt kennis van AutoCAD.
 • Ervaring met BIM is een pré.
 • Je leert graag werken met verschillende nieuwe ontwerpprogramma’s in 3D/AR/VR.
 • Je gelooft in innovatie en teamwork!
 •  

Wat je ervoor terugkrijgt

Bij dit ingenieursbureau werk je mee aan de uitdagingen van klanten. Samen met klanten ontwerpen en ontwikkelen ze de samenlevingen en steden van de toekomst. Je krijgt bij ons de kans om mee te werken aan de meest uitdagende internationale, nationale en regionale projecten. Voortdurende ontwikkeling en als de beste begrijpen ze wat klanten nodig hebben dat blijft de basis van ons succes. Voortdurende professionele ontwikkeling is daarom een vereiste binnen dit bedrijf. Ze zorgen er elke dag voor dat jij het beste in jezelf naar boven kunt halen. Het bedrijf bestaat uit nieuwsgierige collega’s die resultaten willen zien, een toegevoegde waarde willen zijn voor onze klanten en gedreven zijn om echt het verschil te maken. Werken bij deze organisatie doe je dan ook samen. Samen met klanten, samen met collega’s. Je bent onderdeel van een dynamisch team waarin iedereen meetelt en we betrokken en benaderbaar zijn. 

 • Een bovengemiddeld salaris.
 • De mogelijkheid tot een vast dienstverband.
 • Veel vrije tijd en vakantiedagen
 • De kans om door te groeien in verschillende functies. 
 • Een studie/opleidingsbudget

Je werkplek

Onze opdrachtgever is het grootste architecten- en ingenieursadviesbureau van Europa. Met 15.000 topexperts, die beschikken over uitgebreide regionale, nationale en internationale kennis en technische expertise, werken ze aan de uitdagingen die het veranderende klimaat en urbanisatie met zich mee brengt. Ze zien dit als missie om dit altijd een stap voorruit te zijn.

In de afgelopen 100 jaar dat het bedrijf bestaat hebben ze iedere m2 van Nederland al een keer bij de kop gehad. Met deze onder- en bovengrondse kennis van Nederland, is dit bedrijf als groot, innovatief en multidisciplinair ingenieursadviesbureau uitstekend voorbereid om een belangrijke rol te spelen bij de transitie van morgen.


Interesse?

Is deze functie op jouw op het lijf geschreven? Neem dan contact op met kelvin van der zwaan via 010 307 52 26 of mail naar kelvin@field-recruitment.nl. Je kunt ook reageren via het onderstaande formulier.