Stage Recruitment

BIM Modelleur Infra | Eindhoven

Eindhoven | 32-40 uur | Ingenieursbureau

Over de functie

Als Ontwerper GWW werk je samen met ontwerpers en werkvoorbereiders aan het ontwerp van onze grote integrale infrastructuurprojecten zoals de verbreding van de A1/A6 of de aanleg van de N18. Binnen het ontwerpteam ben jij verantwoordelijk voor (een deel van) het integrale wegontwerp. Met moderne software en ontwerpmethodieken lever je een bijdrage aan het integrale ontwerp en zorg je ervoor dat dit voldoet aan de gestelde eisen, normen en richtlijnen. Waarbij je rekening houdt met de veiligheidseisen en maakbaarheid van het ontwerp. Om raakvlakken tussen verschillende disciplines beheersbaar te maken voeg je verschillende modellen samen in een BIM-model, wat gebruikt wordt om het bouwproces virtueel te simuleren. Je werkt veelal in projectteamverband op projectlocaties in Nederland en soms op onze hoofd- of regiokantoren. Tijdens je werkzaamheden word je ondersteund door de hoofdontwerper en de ontwerpleider.


Over jou

  • Je hebt een afgeronde mbo of hbo opleiding richting civiele techniek.
  • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring binnen de civiele techniek.
  • Je kunt overweg met 3D softwarepakketten zoals MX-Road, Civil3D of Revit.
  • Je kunt projectmatig werken en denkt integraal.
  • Je wilt uitgroeien tot één van de topspecialisten op het gebied van BIM.

Wat je ervoor terugkrijgt

Werken bij dit bedrijf betekent werken bij aan de meest spraakmakende infra projecten in Nederland. Er is veel ruimte om te ontdekken, te ontwikkelen en samen te werken. Je mag seminars of opleidingen volgen en intern is er een academy aanwezig waar je verschillende opleidingen kunt volgen die te maken hebben met je functie of organisatie. De organisatie cultuur is laagdrempelig, nuchter en decentraal. Vakmanschap en kennisdeling staan hoog in het vaandel. De pijlen zijn de komende jaren gericht op het virtueel bouwen. De ambitie is om hier koploper in te worden.

✅ Een bovengemiddeld salaris.

✅ Een uitgebreid pakket aan gunstige secundaire voorwaarden

✅ De mogelijkheid tot een vast dienstverband.

✅ Veel vrije tijd en vakantiedagen

✅ De kans om door te groeien in verschillende functies. 

✅ Een studie/opleidingsbudget


Je werkplek

Onze opdrachtgever is een grote aannemer. Het is een jonge organisatie waar alle expertise van de verschillende bedrijfstakken samen komen om grote infrastructurele projecten eenduidig te realiseren. De projecten, waar rail, weg, civiel, en technische installaties, samenkomen (multidisciplinair), vragen om een integrale aanpak op het gebied van projectmanagement, ontwerpmanagement, procesmanagement, assetmanagement, digitalisering en informatisering. Dit bedrijf wil een rol van betekenis spelen bij de infrastructurele projecten van de toekomst. Ze willen hiermee van toegevoegde waarde zijn bij de ontwikkeling van welvaart, welzijn en veiligheid in ons land.


Interesse?

Is deze functie op jouw op het lijf geschreven? Neem dan contact op met kelvin van der zwaan via 010 307 52 26 of mail naar kelvin@field-recruitment.nl. Je kunt ook reageren via het onderstaande formulier.