Stage Recruitment

Projectmedewerker Civiel

Amsterdam of Utrecht | 32-40 uur | Ingenieursbureau

Over de functie

Binnen deze functie ben je een verbindende factor in het ontwerp- en voorbereidingsproces. Je werkt voornamelijk aan projecten in de openbare ruimte. Jij bewaakt samen met de projectleider alle voorbereidingswerkzaamheden en processen van begin tot eind. De functie is breed en dynamisch, dus je zal veel moeten schakelen. Je maakt technische ontwerpen, schrijft bestekken en maakt berekeningen. Daarnaast adviseer je de projectleider over bepaalde processen en vraagstukken. Het tijdschema wordt door jou nauwlettend bewaakt. Verschillende projectwerkzaamheden (zowel intern- en extern) worden door jou bewaakt. Je staat dat ook voortdurend in contact met opdrachtgevers, projectmedewerkers en leveranciers.


Wat neem je mee

  • Een MBO diploma of hoger richting de civiele techniek.
  • 2 tot 5 jaar relevante werkervaring.
  • Ervaring met AutoCAD & bij voorkeur met Microstation.
  • Ambities om te groeien binnen de organisatie.

Wat je ervoor terugkrijgt

Een inspirerende werkomgeving, met een hecht team collega's die willen bouwen aan de samenlevingen van de toekomst. 

Naast een uitdagende functie met veel doorgroeimogelijkheden bieden ze uitstekende arbeidsvoorwaarden en leuke extra’s:

  • Marktconform salaris op basis van jouw werkervaring en opleidingsniveau
  • 32 vakantiedagen en de mogelijkheid om extra verlof te kopen
  • Mogelijkheid om aandelen te kopen.
  • Flexibele werktijden en een goede werk/privébalans met de mogelijkheid om vanuit huis te werken
  • Werken voor aansprekende klanten en opdrachtgevers (aan complexe projecten met een maatschappelijke impact)
  • De coaching, begeleiding en opleidingen die jij nodig hebt om te blijven groeien en ontwikkelen. 

Je werkplek

Onze opdrachtgever is in de jaren uitgegroeid tot een van de grootste ingenieursbureaus van Nederland op het gebied van civiele techniek, openbare ruimtes, water(bouw), milieu en bodem. De 1100 collega's werken verspreid over 7 vestigingen door heel Nederland. Innovatie en het bouwen van toekomstbestendige samenlevingen staan hoog in het vaandel bij dit ingenieursbureau. 


Interesse?

Is deze functie op jouw op het lijf geschreven? Neem dan contact op met kelvin van der zwaan via 010 307 52 26 of mail naar kelvin@field-recruitment.nl. Je kunt ook reageren via het onderstaande formulier.