Tekenaar Ontwerper Civiel/Bouw

Capelle aan den IJssel | 32-40 uur | Ingenieursbureau

Jouw werkplek

Je komt te werken bij een ingenieursbureau dat actief is in de bouw en civiele techniek. Dit bedrijf is een efficiënte en pragmatische onderneming met een enorme drive. Het is een organisatie waar alle expertises gericht zijn op het realiseren van projecten in de infrastructuur, waterbouw en de bouw. Het ingenieursbureau speelt hierbij een belangrijke rol bij de infrastructurele projecten van de toekomst.  De ambitie ligt bij het winnen van de mooiste en meest inspirerende projecten.

 

Over de functie

In verband met een sterk toenemende orderportefeuille op het gebied van (utiliteits)bouw en civiele techniek, zoekt onze opdrachtgever voor de vestigingen Capelle aan den IJssel een tekenaar/ontwerper.

Als tekenaar / ontwerper werk je tekeningen uit (schetsontwerp, voorlopig ontwerp, definitief ontwerp en bestektekeningen). Hierbij maken we gebruik van geavanceerde technieken om bijvoorbeeld 3D-modellen te visualiseren. Binnen de projecten ben je onder andere verantwoordelijk voor het:

  • Maken van tekeningen / 3D modellen op basis van de geformuleerde opdrachtomschrijving
  • Uitwerken van ontwerpschetsen in ontwerptekeningen (VO en DO) / 3D modellen
  • Uitwerken van ontwerptekeningen in bestekstekeningen
  • Maken van overzichts- en detailtekeningen
  • Maken van tekeningen ten behoeve van vergunningen
  • Bepalen van bestekshoeveelheden

Wat neem je mee

  • Je hebt minimaal een MBO bouwkunde of civiele techniek opleiding afgerond.
  • Een flinke dosis enthousiasme, creativiteit en plezier in je werk dragen ertoe bij dat je tot kwalitatief goede resultaten komt.
  • Je bent ambitieus en hebt passie voor je werk om ons naar een hoger niveau te brengen.
  • De dynamiek van aannemerij spreekt je aan. Je bent flexibel naar omstandigheden toe.

Ze bieden

Ze bieden een uitdagende functie met een goed pakket arbeidsvoorwaarden waaronder een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Je gaat werken in een team van prettige en ambitieuze collega's, waarin je de mogelijkheid hebt om met grote mate van zelfstandigheid te werken en mee te groeien met het bureau. Je gaat werken bij bij een toonaangevend bedrijf binnen de infra sector waarin je gevarieerd werkt door een divers palet aan opdrachtgevers.

 

Interesse?

Past deze vacature helemaal bij jou? Neem dan contact op met kelvin van der zwaan via 010 307 52 26 of mail naar kelvin@field-recruitment.nl 

Of reageer via de website