Bestekschrijver Infra

Breda of Nieuwegein | 32-40 uur | Ingenieursbureau

Jouw werkplek

Dit bedrijf is een multidisciplinair ingenieursbureau dat nationaal en internationaal actief is. In Nederland telt het bedrijf 10 vestigingen en werken er ruim 400 collega's. De vakgebieden zijn onderverdeeld in bouw, infra, water en milieu. Ze staan op nummer 13 van de grootste ingenieursbureaus van Nederland. Binnen het bedrijf wordt multidisciplinair gewerkt waardoor ze grote en complexe projecten aankunnen. De medewerkers zijn voor dit bedrijf het belangrijkste en daarom wordt er veel geïnvesteerd in het welzijn en de kennis van alle collega's. Je kunt binnen dit ingenieursbureau de breedte in en de diepte. Die keuze is aan jou. Je wordt ingezet op de projecten die aansluiten op je affiniteiten en ambities. Dit heb je zelf in de hand. Natuurlijk is er buiten werk ook genoeg ruimte voor plezier. Leuke bedrijfsevenementen, workshops en reizen komen dan ook regelmatig voor.

 

Over de functie

Als bestekschrijver ben je verantwoordelijk voor het contractmanagement van de projecten. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het opstellen van RAW-bestekken voor (water)bouwkundige constructies, het opstellen van UAV-GC contracten en het maken van kostenramingen met SSK. Je vertaalt het ontwerp in een contract, en bent hiermee kritisch op de inhoud. Door te werken met systeemgerichte contractbeheersing (SCB) zorg jij ervoor dat opdrachtgevers op de hoogte zijn van alle ins en outs van de projecten. Je vindt het leuk om afwisseling te hebben en door jouw flexibele houding kun jij het overzicht bewaken binnen de verscheidenheid van projecten. Verder is het toezicht houden op de uitvoering van de constructies een belangrijk onderdeel van deze functie en zal je regelmatig het werkveld in gaan.

Binnen een team van zeer ervaren en aanstormende adviseurs werk jij aan projecten binnen natte en droge infra. Wellicht ben je nog niet bekend bent met alle bovenstaande onderwerpen, maar bij dit bedrijf krijg je de kans om je hierin verder te ontwikkelen. Heb je een opleiding gevolgd in de richting van civiele techniek en heb je kennis en ervaring met een van de onderwerpen: bestekken schrijven, toezicht houden, contractmanagement, SCB? Dan is dit een mooie uitdaging voor jou!

 

Wat neem je mee

  • Minimaal 3 jaar ervaring met het schrijven van bestekken en het opstellen van contracten.
  • Een hbo of wo opleiding richting civiele techniek.
  • Je bent creatief en communicatief sterk.
  • Ervaring met het houden van toezicht is een pré.
  • Ervaring met systeemgerichte contractbeheersing is een pré

 

Ze bieden

  • Een goed salaris dat past bij de verantwoordelijkheid van de rol.
  • De kans om je te ontwikkelen in de breedte en de diepte.
  • Werken in multidisciplinaire teams aan spraakmakende projecten.
  • Een flexibele werkgever met oog voor een gezonde werk/privé balans.
  • Een inspirerende werkplek.

 

Interesse?

Past deze vacature helemaal bij jou? Neem dan contact op met kelvin van der zwaan via 010 307 52 26 of mail naar kelvin@field-recruitment.nl 

Of reageer via de website