Ontwikkel jezelf tot specialist

Bij ons krijg je alle ruimte om dat te doen!

Opleidingen & Trainingen

Je wilt niet stilstaan. Zeker niet in je werk. We bewegen ons in een ontzettend dynamische markt. Op digitaal gebied maakt de civiele techniek een grote revolutie door. Maar ook contractenvormen, managementstijlen en bouwprocessen zijn constant in beweging.

Om impact te maken op de leefomgeving van morgen is kennis, in ons vak, de sleutel. Field biedt jou die kennis door opleidingen, trainingen en cursussen aan te bieden. Of je nu de basis van Revit wilt leren, wilt doorgroeien in Civil3D of een absolute specialist wilt worden in parametrisch ontwerp. Jij bepaalt je weg. Je krijgt niet alleen de kans om aan je technische skills te werken, maar ook aan je soft skills. 

De opleidingen en trainingen worden gegeven in verschillende vormen. Zo beginnen we in 2020 met onze interne opleiding “Digitaal Bouwen”. Hierin komen onderwerpen als parametrische ontwerp, creëren van families en virtual reality aan bod. Het wordt je niet alleen uitgelegd, maar je gaat er ook echt zelf mee aan de slag. Ontwerp bijvoorbeeld zelf een brug of bedenk een palenplan.

De trainingen worden gegeven door verschillende experts uit het vak. Professionals die zelf ook dagelijks actief zijn in de mark en werken aan de meest spraakmakende projecten in Nederland.